Helicon

Hallo, Wij zijn dansgroep Helicon van Ternat!

In 1997 werd deze groep opgericht met als grootste doel "Dansen moet plezant zijn" en iedereen kan bevestigen dat wij in ons opzet geslaagd zijn. We begonnen met een klein groepje, maar al snel groeiden we uit tot een volwaardige dansgroep die elke vrijdagavond, zaterdagavond en maandagavond danst in zaal "De Puls" te Ternat en in het Sportcentrum van Ternat.

Alle dansen komen aan bod: Kinderdans, Hiphop, Streetdance, Freestyle, Hedendaags, Line –en Countryline dance. Tweejaarlijks geven we een spetterende dansshow in de Ploter te Ternat “HELICON ON STAGE”. Hier wordt heel wat energie ingestoken, maar het resultaat mag er keer op keer zijn. Van choreografie tot kledij en belichting, alles is tot in de puntjes perfect in orde.

Ook organiseerden we in 2010 onze eerste country-avond. Maar liefst 300 dansers en liefhebbers van countrymuziek zakten af naar jeugdzaal De Puls in Ternat, waar men verrast werd met live optredens van countryzangers Texas Twixy en Guy Finel.

Krijg je ook al de danskriebels te pakken en heb je zin om je aan te sluiten bij ons, aarzel dan niet en neem gerust contact op met dansgroep Helicon. (mail: dansgroep-helicon@telenet.be )